Webdesign-Ronda-Andalucia

Splez is continue in ontwikkeling, zowel op ontwerp- als op technisch vlak. Dat moet ook, vinden wij, want de markt beweegt zich snel. Was een website lange tijd enkel een visitekaartje op internet, zo kunnen we tegenwoordig niet meer om UI/UX Design, social media heen en CMS-en heen en wordt elke marketing campagne breeduit online gepresenteerd.
De kracht van Splez is de combinatie van creatief inzicht en techniek. Iets dat wij dagelijks functioneel en doelgericht inzetten, voor onze klanten en voor hun doelgroep.

UX WEB DESIGN

Een goede website moet die informatie bieden waar de bezoeker naar op zoek is. Een website dient een doel en een doelgroep. Een overzichtelijk en aantrekkelijk ontwerp is daarbij van belang. Precies waar wij goed in zijn!

GRAFISCHE VORMGEVING

Een mooie huisstijl valt op, wordt gewaardeerd en nodigt uit. Dat is een prima eerste kennismaking. Is de huisstijl een verlengde van het karakter van uw bedrijf, dan is het plaatje compleet en is de eerste handdruk met uw klant geslaagd.

MARKETING

Social Media, Google campagnes, online marketing, digitale mailingen, brochures, iedereen is er maar druk mee. Wij helpen u graag met het efficient communiceren van uw boodschap aan uw doelgroep. Zowel offline als online.

EN MEER

Tekstschrijvers, vertalers, fotografen, programmeurs, … we werken met een team vaste en gespecialiseerde freelancers zodat we u een totaal pakket kunnen bieden.

Waarom Splez

Korte lijnen, grote slagen

VEELZIJDIG

We hebben veel in huis, op zowel technisch- als grafisch vlak. Een sterke combinatie waarbij u bij ons een totaal pakket kunt verwachten. Van een logo, een mailing, een social media set-up tot een strakke en complete website.

KORTE LIJNEN

Onze bedrijfsstructuur kenmerkt zich door weinig lagen en dus korte lijnen en snelle besluitvorming. Zo kunnen wij onderling snel schakelen en de kosten laag houden. Wel zo efficient.

WIJ SPREKEN UW TAAL

Met een Nederlandse achtergrond en sinds 2003 gevestigd in Zuid Spanje is het voor ons gemakkelijk zowel in het Nederlands als Spaans te communiceren. Wij spreken ook Engels en Duits en werken met professionele en ervaren vertalers.

CREATIEF

Creativiteit staat ten grondslag aan het succes van elke vorm van communicatie, zowel qua inhoud als qua vormgeving. Wij maken daarom altijd iets unieks. Bovendien bent u er zeker van dat de huisstijl consequent wordt doorgevoerd.

184

opgeleverde websites

67

ontworpen logo’s

86

vaste klanten

100

procent plezier in ons werk

“Werk ook aan uw online-reputatie, zodat deze voor u gaat werken.”

Splez

WEBSITES

geen website hetzelfde

Een aantrekkelijk, functioneel en professioneel webdesign is van essentieel belang om met uw zakelijke website of webshop echt op te vallen. “You get one chance only to make a good first impression”. Het beeld dat de bezoeker krijgt van uw organisatie speelt een belangrijke rol bij de keuze om uw producten te kopen, van uw diensten gebruik te maken of juist verder te zoeken. Een corporate website design dient daarom optimaal afgestemd te zijn op uw doelgroep, zodat u de aandacht van uw bezoekers kunt trekken en vasthouden.

bekijk onze portfolio

GRAFISCHE VORMGEVING

eenvoud geeft kracht

Uw logo en huisstijl zijn het visitekaartje voor uw bedrijf of instelling. Ze moeten dan ook herkenbaar en eenduidig zijn. En natuurlijk bij uw onderneming passen. Uw klanten moeten uw onderneming in positieve zin kunnen herkennen. En uw producten of diensten met u kunnen associëren. Splez denkt graag met u mee, ontwerpt én realiseert uw bedrijfslogo en huisstijl. Wij ontwerpen een schaalbaar logo, dat uw onderneming positief neerzet. Ook ontwikkelen wij bijpassende visitekaartjes, briefpapier, enveloppen etc. Alles met het oog op de markt en op uw (toekomstige) klanten.

Natuurlijk kijken wij ook graag met u naar uw bestaande logo en huisstijl. Desgewenst geven wij een analyse en geven wij aan op welke wijze deze verbeterd kunnen worden. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

bekijk onze portfolio

“Minder is meer.
Er zijn veel toepassingen beschikbaar op internet.
De kunst is om hieruit een bewuste keuze te maken.”

Splez

ONZE WERKWIJZE

wij werken samen, ook met u, dat werkt!

Briefing

Allereerst nemen we de tijd om naar u te luisteren. Wat zijn de wensen, wat is het doel, wat is de smaak. Maar ook, hoeveel tijd en creativiteit heeft u zelf? Waar kunnen we bouwen, sturen en begeleiden.

Presentatie stappenplan

Met de verkregen informatie gaan wij creatief aan de gang. We denken in stappen maar vooral in een geheel. Elke taak dient onderdeel te zijn van een doelgericht plan. Alvorens te gaan bouwen, presenteren wij een concreet stappenplan, een op maat gemaakte offerte en een passende look-and-feel.

Ontwikkeling

Nadat de plannen en de stijl zijn goed gekeurd gaan we bouwen, of dit nu een website is, een nieuwsbrief, een campagne, een brochure of advertentie. Alles wat wij bouwen is op maat gemaakt. Wij streven ernaar u zo veel mogelijk werk uit handen te nemen en u te verrassen met een compleet eindresultaat.

wie wij zijn

Marieke Vaandrager & Alphons Gerritsen

Splez Design is in 2003 opgericht door Alphons Gerritsen en Marieke Vaandrager. Alphons heeft commerciële economie in Amsterdam en aansluitend bedrijfskunde in Groningen gestudeerd. Daarna is hij een cateringbedrijf begonnen waarvan hij in 2002 afscheid nam. Marieke heeft communicatie gestudeerd en daarna diverse marketingfuncties vervuld, zowel aan bureauzijde (BBDO) als aan klantzijde (o.a. Kodak, Champion USA).

“Wij wonen sinds 2003 in Spanje. Inmiddels werken wij met een aantal specialisten, waaronder tekstschrijvers, vertalers, fotografen, marketing (SEO) en programmeurs. Als team kenmerken wij ons als: klein maar professioneel, maatwerk, heldere offertes, wederzijds vertrouwen, oog voor detail, duurzaam en tevreden klanten.”

Alphons Gerritsen
Alphons Gerritsen

webontwikkelaar & marketeer

Marieke Vaandrager grafisch vormgeefster
Marieke Vaandrager

webontwikkelaar & grafisch vormgeefster

Ons team

tekstschrijvers, programmeurs, fotografen

blijf up-to-date

blogs & mailings

Ons blog staat vol met tips op het gebied van online marketing, zoals Google Adwords en social media campagnes. En we houden u op de hoogte van ons werk, de websites die wij opleveren en de huisstijlen, brochures, magazines etc.

lees ons blog

wat zeggen onze klanten

over ons werk en onze samenwerking

Mirjam Beukers“Ik waardeer de korte lijnen en snelle communicatie waardoor projecten een korte lead-tijd hebben. Echt fijn om mee te werken.”

Klaas Nienhaus “Ik werk al ruim 3 jaar met Alphons en Marieke samen. Ik ben zeer tevreden over hun service, openheid en efficieęnte manier van werken. Voorlopig zijn ze nog niet ‘van me af’!”

Feya Oudega “Onze website wordt nu veel beter gevonden en de conversie is sterk toegenomen. Marieke en Alphons denken graag mee en snappen snel waar het om draait”

Contact

  • Partido los Morales s/n | Ronda, Málaga
  • +34 693 728 960
  • Skype: alph0ns (o=nul)
  • info@splez.com

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij sturen eens per maand een mailing met o.a. marketing tips