By

The View Villas

Voor The View Villas hebben we hun reeds bestaande website mogen nabouwen in WordPress.

By

Sousify

Deze website is nog in ontwikkeling, een website met app waarmee met toegang krijgt tot de recepten van hun favoriete chef’s. Logo, huisstijl, website en app design.

By

Clarie Wohl Properties

Clarie Wohl was eigenlijk al gestopt met haar makelaarsbedrijf maar het bloed stroomde waar het niet gaan kan en dus wilde zij haar werkzaamheden graag nog in het klein voortzetten. We hebben haar logo, huisstijl en website verzorgd.

By

Anti Snurk Expert

Stoppen met snurken, de wens van velen. Voor deze start-up hebben we het logo, de huisstijl en de website mogen verzorgen.

By

Change that matters

Albert Jaap van Santbrink zocht – als startende coach – begeleiding voor een huisstijl en website. Stoer, doortastend, aanpakken, dicht bij de natuur, kernwoorden welke centraal moesten staan.

By

Doorakkers Tax Law

Na een herziening van een fusie werd het tijd om voor Doorakkers Tax Law een nieuwe frisse website te bouwen. Kennis van zaken en ervaring waren de key items voor de nieuwe site. Fris en toch zakelijk.

By

Vrijwilligerswerk Nepal

Een fantastisch vrijwilligersproject. Een maand lang hebben we meegelopen en geholpen bij vrijwilligersorganisatie VSN in Nepal. We hebben hun een nieuwe website gemaakt, een donatie programma opgetuigd en een fotobibliotheek aangelegd.

By

Website PCXclusive

Voor een energieke 1000 poot in events & communications hebben we het logo, de huisstijl, de fotografie en de website mogen maken.

By

Ortelius Business Law

Voor twee advocaten met ruime ervaring die de stap nemen naar een eigen kantoor hebben we het logo, de huisstijl en deze website mogen maken.

Webdesign door Splez: VCL Service

By Marieke Vaandrager

VCL Service

Onze klant Vida Care Free Living is specialist in het verlenen van service aan diegene die vast of tijdelijk woonachtig zijn aan de Costa del Sol. Naast hun services krijgen zij steeds vaker de vraag naar verhuur en verkoop projecten. Vandaar dat wij voor hen een multi-website hebben gebouwd waarbij beide aspecten duidelijk en overzichtelijk aan bod komen.

1 2 3 4
The View Villas
Sousify
Clarie Wohl Properties
Anti Snurk Expert
Change that matters
Doorakkers Tax Law
Vrijwilligerswerk Nepal
Website PCXclusive
Ortelius Business Law
Webdesign door Splez: VCL Service
VCL Service